Wie is De Grote Wolf


In een dorp niet ver van Eindhoven vandaan kwam ik, Vera de Groot, mijn prins op het witte paard tegen, genaamd Maurits Wolf. Een match made in heaven om uiteindelijk mijn bedrijf De Grote Wolf te noemen. We zijn geblessed met twee kleine Wolfjes, Julia en Lucas.

Naast de (web)shop sta ik elke derde zondag van de maand samen met mijn beste buddy André van der Heijden op de buiten edities van de Feelgood Market op Strijp S in Eindhoven.  Een lekker dagje uit voor het hele gezin!

Wij heten alle houten duurzame speelgoed liefhebbers van harte welkom in de kindvriendelijke studio in Eindhoven.

Liefs Vera Wolf – de Groot

Over is De Grote Wolf

De Grote Wolf is ontstaan vanuit een passie voor houten speelgoed, kids, duurzaamheid en heel veel enthousiasme. Ons motto is samen consuminderen door hergebruik. Waarom nieuw houten speelgoed kopen terwijl er al zoveel mooi preloved houten speelgoed gemaakt is.

De Grote Wolf is er voor ouders die houten speelgoed een tweede of derde leven willen geven.  We willen ouders, opa’s en oma’s bewust maken dat het geen taboe is om second hand houten speelgoed cadeau te geven . Het houten speelgoed is in perfecte staat, compleet en betaalbaar.  We pakken alle cadeautjes feestelijk in!

” Ik heb mijn zolder nog vol houten speelgoed staan”
Kom je eigen houten speelgoed bij ons ruilen of verkopen. Door dit unieke en duurzame concept hebben wij houten speelgoed met een verhaal en een beleving.

Met wie werkt De Grote Wolf samen

De Grote Wolf is gevestigd in de creatieve broedplek Plan B – dit is het voormalige Beatrixgebouw op de Hurk in Eindhoven. De ondernemers in het pand geven ons wekelijks dozen en verpakkingsmateriaal wat zij als bedrijf ontvangen en niks meer mee doen. Wij versturen al onze pakketten in gerecyclede dozen. De Grote Wolf werkt graag samen met kleine ondernemers.  Natasja Buijs Interieurstyling en -ontwerp heeft  het ontwerp en de inrichting van de studio van De Grote Wolf bedacht. Dollegriet heeft voor De Grote Wolf hippe katoenen zakken gemaakt en Fabcreator de duurzame houten cadeaubonnen.

Naast duurzaam ondernemen zijn we blij en trots op de samenwerking met de dagbesteding van de houtwerkplaats van Sam Sam (onderdeel van Severinus). Indien nodig repareren en schuren zij onze producten.

De Grote Wolf is tevens onderdeel van Dé verzamelsite voor De Bewuste Shopper, Fairfrog!