Het gezicht achter De Grote Wolf

Mijn naam is Vera Wolf – de Groot, een inkoppertje om mijn shop
De Grote Wolf te noemen 🙂 Ik ben mama van Julia (2015) en Lucas (2012) en getrouwd met mijn prins op het witte paard Maurits.  Duurzaamheid is er met de paplepel ingegeven, bij mij thuis werd er  pas iets nieuws gekocht of weggegooid nadat we er 100% zeker van waren dat het echt niet meer gemaakt of hergebruikt kon worden.
Deze duurzame visie heb ik binnen mijn eigen gezin doorgevoerd en ik heb van mijn denkwijze mijn werk gemaakt.  Een shop vol met degelijk tweedehands houten speelgoed. Een speelgoedwinkel waar je kwaliteitsspeelgoed betaalbaar kan kopen, maar ook je eigen ingespeelde speelgoed kan komen ruilen en verkopen.  Een uniek concept waarbij je samen met je kindje vervolg speelgoed kan komen uitzoeken.  A dream come true!
Ik heet alle duurzame houten speelgoed liefhebbers van harte welkom in de kindvriendelijke speelgoedwinkel in Eindhoven of shop lekker online!
Liefs Vera Wolf – de Groot
Over De Grote Wolf

De Grote Wolf is ontstaan vanuit een passie voor houten speelgoed, kids, duurzaamheid en heel veel enthousiasme. Mijn motto is samen consuminderen door hergebruik. Waarom nieuw houten speelgoed kopen terwijl er al zoveel mooi speelgoed gemaakt is.
De Grote Wolf is er voor ouders die houten speelgoed een tweede of derde leven willen geven.  Graag wil ik ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes bewust maken dat het geen taboe is om second hand houten speelgoed cadeau te geven. Het aanbod houten speelgoed wat ik in de shop heb staan is in perfecte staat, schoon en betaalbaar.  Ik verpak  alle cadeautjes feestelijk in! 
” Ik heb mijn zolder nog vol houten speelgoed staan “
Kom je eigen houten speelgoed bij mij ruilen of verkopen. Door dit unieke en duurzame concept hebben wij een overweldigende groot aanbod aan vintage, educatief, fantasie speelgoed, puzzels, muziekinstrumenten etc. etc staan. Elke week veranderd het aanbod waardoor vaak snuffelen een aanrader is! Mooi kwaliteitsspeelgoed met fijne prijsjes voor je baby, dreumes, kleuter, peuter maar ook oudere kinderen en ook volwassenen. Er is voor elke leeftijd iets leuks te vinden.
Met wie werkt De Grote Wolf samen

De Grote Wolf werkt graag samen met kleine en lokale ondernemers. Natasja Buijs Interieurstyling en -ontwerp heeft  het ontwerp en de inrichting van de studio van De Grote Wolf bedacht.  Tim Meijer Fotografie heeft het prachtige beeldwerk van de shop en mijn spelende kinderen  verzorgd.
Mijn studio bevindt zich in dé creatieve industriële broedplek van Eindhoven, genaamd Plan – B. De ondernemers in het pand verzamelen wekelijks dozen en verpakkingsmateriaal voor mij zodat ik het weer kan recyclen.  Als je in mijn shop iets besteld verstuur ik het altijd in een hergebruikte doos en verpakkingsmateriaal.
Naast duurzaam ondernemen zijn we blij en trots op de samenwerking met de dagbesteding van de houtwerkplaats Sam Sam (onderdeel van Severinus). Indien nodig repareren en schuren zij onze producten. 
Ik ben altijd opzoek naar duurzame partners en samenwerkingen! Bij interesse vul even een contactfomulier in.