fbpx

 

Annuleren of het retourneren van je bestelling:

 

Annuleren:
Zolang de bestelling nog niet met PostNL is verstuurd kan de bestelling kosteloos geannuleerd worden door middel van een bericht te sturen naar info@degrotewolf.com. Zodra uw bestelling verzonden is dient u het pakket zelf te retourneren.

 

 

Retourneren/ afkoelperiode:
Herroepingsrecht, consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Na annulering heeft u 14 dagen de tijd om het product ongebruikt en onbeschadigd te retourneren. Als u de bestelling althans in zijn geheel terugstuurt ontvangt U het gehele aankoopbedrag inclusief de retourzendingkosten, exclusief de in rekening gebrachte verzendkosten retour.  Als u een deel van de bestelling retour stuurt ontvangt u het aankoopbedrag, exclusief de in rekening gebrachte verzendkosten retour, en zijn is retourzendingskosten voor eigen rekening. Na aanmelding binnen 14 dagen terug op de bankrekening waarvan wij uw betaling hebben ontvangen. U dient De Grote Wolf schriftelijk kenbaar te maken als u gebruik wilt maken van annuleringen, ruilen, retourneren of het Herroepingsrecht. Gebruik het bijgaande contactformulier, print het Formulier Herroepingsrecht De Grote Wolf of stuur een bericht naar info@degrotewolf.com.

 

 

U dient het product goed verpakt te retourneren, bij beschadigingen van artikel en/of de verpakking kunnen kosten in rekening worden gebracht indien dit de wederverkoop van het artikel moeilijk maakt. Wij adviseren het retour via de pakketdienst van Post NL te sturen. U kun al vanaf €6,50 online een pakketzegel kopen. Het risico van de retourzending zijn voor de klant.

 

 

Retouradres:

 

De Grote Wolf
Hurksestraat 19 (Studio 2.10)
5652 AH Eindhoven

 

 

 

1

Naam

Telefoonnummer

IBANDeze moet overeenkomen met het IBAN waarmee de bestelling betaald was.

T.N.V.Op welke naam staat het rekeningnummer

Aantal te retourneren producten

Omschrijving te retourneren product

0 /

Reden van retourneren

0 /

Previous
Next