Facebook

 

Annuleren of het retourneren van je bestelling

 

Annuleren:
Zolang de bestelling nog niet met PostNL is verstuurd kan de bestelling kosteloos geannuleerd worden door middel van een bericht te sturen naar info@degrotewolf.com. Zodra uw bestelling verzonden is dient u het pakket zelf te retourneren.

 

Retourneren/ afkoelperiode:
Herroepingsrecht, consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Na annulering heeft u 14 dagen de tijd om het product ongebruikt en onbeschadigd te retourneren. Als u de bestelling althans in zijn geheel terugstuurt ontvangt U het gehele aankoopbedrag exclusief de retourzending kosten en exclusief de in rekening gebrachte verzendkosten retour.  Na aanmelding binnen 14 dagen terug op de bankrekening waarvan wij uw betaling hebben ontvangen. U dient De Grote Wolf schriftelijk kenbaar te maken als u gebruik wilt maken van annuleringen, ruilen, retourneren of het Herroepingsrecht. 
Stuur een bericht naar info@degrotewolf.com met reden van retourneren en je bestelordernummer.

 

U dient het product goed verpakt te retourneren, bij beschadigingen van artikel en/of de verpakking kunnen kosten in rekening worden gebracht indien dit de wederverkoop van het artikel moeilijk maakt. Wij adviseren het retour via de pakketdienst van Post NL te sturen. U kun online een goedkoper pakketzegel kopen. Het risico van de retourzending zijn voor de klant.

 

Retouradres:
De Grote Wolf
Edisonstraat 15
5621 HJ Eindhoven