Facebook

 

Annuleren of het retourneren van je online bestelling

 

Annuleren:
Zolang de bestelling nog niet met PostNL is verstuurd kan de bestelling kosteloos geannuleerd worden door middel van een bericht te sturen naar info@degrotewolf.com. Zodra uw bestelling verzonden is dient u het pakket zelf te retourneren.

 

Retourneren/ afkoelperiode:
Herroepingsrecht, consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Na annulering heeft u 14 dagen de tijd om het product ongebruikt en onbeschadigd te retourneren. Als u de bestelling terugstuurt ontvangt U het gehele aankoopbedrag exclusief de retourzending kosten en exclusief de in rekening gebrachte verzendkosten retour ( de retour kosten zijn voor eigen rekening).  Na aanmelding binnen 14 dagen terug op de bankrekening waarvan wij uw betaling hebben ontvangen. U dient De Grote Wolf schriftelijk kenbaar te maken als u gebruik wilt maken van annuleringen, ruilen, retourneren of het Herroepingsrecht. 
Stuur een bericht naar info@degrotewolf.com met reden van retourneren en je bestelordernummer.

 

U dient het product goed verpakt te retourneren, bij beschadigingen van artikel en/of de verpakking kunnen kosten in rekening worden gebracht indien dit de wederverkoop van het artikel moeilijk maakt. Wij adviseren het retour via de pakketdienst van Post NL te sturen. Het risico van de retourzending zijn voor de klant.

 

Retouradres:
De Grote Wolf
Vincent van Goghstraat 12
5721 GX Nuenen