Facebook

Laat zien welk duurzaam houten speelgoed jij bij De Grote Wolf hebt gekocht en deel je ervaring.

Deel je ervaring met ons:

Recensie De Grote Wolf

30-05-2022

Recensie De Grote Wolf
Hallo Vera, ik heb je site gevonden via google, en wat een verrassing zeg! Altijd al dol geweest op houten speelgoed, en ik zag heel veel bekends voorkomen waar mijn kinderen vroeger ook mee hebben gespeeld, ik heb iets leuks besteld wat ik kan verwerken in een naaiprojectje, ik werd ontzettend hartelijk geholpen aan de telefoon, en kijk nu uit naar mijn bestelling, deze zal zeker niet de laatste zijn. Meteen opgeslagen in mijn favorieten!! dank je wel. groet Mirjam

Mirjam Bakker

26-04-2019

Recensie De Grote Wolf
Ongelofelijk blij met de Van Dijk loopwagen met grote gekleurde blokkenset, die ik er zomaar cadeau bij kreeg. Lief kaartje erbij, netjes verpakt en snel in huis. Het is dat ik weet dat het tweedehands is, want zien kon ik het niet. In absolute topstaat, schoon en compleet. Wat een vondst is deze winkel. Vera, dankjewel!

Merel van der Klaauw

24-12-2018

Recensie De Grote Wolf
Enige tijd geleden een bestelling geplaatst voor mijn eigen kinderopvang. 
Ik ben gastouder en wil graag duurzaam speelgoed wat goed tegen een stootje kan 🙂 

Ik heb o.a een hele berg blanke houten blokjes besteld waar veel mee word gespeeld door alle kinderen. 
Ik hou ervan!

Chinouk Boersma Mulder

5-7-2018

Recensie De Grote Wolf

Laatst stuurde ik een oproep om speelgoed en leermiddelen in te zamelen voor het kleuterschooltje in zuid Afrika. 
Ik kwam in contact met Vera van “De grote wolf” ( houtenspeelgoed winkel) in Eindhoven. Zij was bezig met opruimen en heeft veel gedoneerd! Daar zijn wij en de kindertjes erg blij mee. Dank je wel Vera!

Jose Troeder
30-05-2018

Recensie De Grote Wolf

Ter gelegenheid van het 35 jarig bestaans feestje van ons k.d.v. hadden wij Vera uitgenodigd om met een kraampje te komen staan in het kader van duurzaamheid en natuurlijk omdat t gewoon leuk is! Super nette mooie spulletjes én een enthousiastelinge! Super.

Tineke Bleeker – KDV De Dondersteentjes

3-10-2017

Recensie De Grote Wolf
Wat een service!!! Niets was te veel gevraagd. Ik was namelijk op zoek naar grote houten blokken. En ik heb ze gevonden met veel hulp van Vera van De grote Wolf. Super bedankt voor het meedenken en zoeken! Ik hou jullie site in de gaten!

Melanie Rizanaj 

21-09-2017

 

Recensie De Grote Wolf winactie De Grote Wolf

Sharon Derammelaere

Deze bank staat garant voor duurzaam en uren speelplezier. Dank je wel De Grote Wolf, 07-09-2017

Recensie De Grote Wolf
A. Haasnoot

Fijne winkel en webshop. Vera helpt je met veel plezier en inspiratie aan het leukste houten speelgoed. Mooie producten waar zeker nog veel mee gespeeld kan worden. De fysieke winkel nodigt uit tot lekker snuffelen en gelijk even kijken hoe het speelgoed mijn dochter bevalt., 08-09-2017

Recensie De Grote Wolf
Superleuk geholpen en dat allemaal aan de telefoon, kleine man ( en natuurlijk papa en mama )staat helemaal te springen en kan niet wachten tot zijn Nathan bouwpuzzels binnenkomen, goeie en vriendelijke service en er word meegedacht , iets wat schaars is tegenwoordig. 🙂   

Joey Lukas
08-09-2017

winactie De Grote WolfDit is Rohan met z’n favoriete speelgoed: de politie-auto gekocht bij De Grote Wolf! Het liefst neemt hij het ding mee naar bed en overdag moet hij overal mee heen. Dus ook als er bij opa op schoot (of tafel) gezeten moet worden! Geen knuffelbeest, maar een knuffelauto.

Katja van der Kamp

08-09-2018

Recensies:

Recensie De Grote Wolf

Wat een fijne winkel is dit! Gezellige zaak met een geweldig vriendelijke eigenaresse die heerlijk behulpzaam is. Terwijl ik kon rondneuzen, kon mijn dochtertje met wat speelgoed spelen. Niks was teveel, alles was goed, ik heb zelden ervaren dat zowel ik als mijn kleine meid met zoveel respect behandeld zijn! Daarnaast verkoopt ze prachtig -voornamelijk houten- speelgoed en ben ik helemaal geslaagd voor verjaardag, Sint en kerst! Alleen maar complimenten voor deze speelgoedwinkel!

 

Victoria
17-11-2021

Recensie De Grote Wolf
Onze zoon Jesse heeft veel plezier van deze vintage boxspanner. Zijn opa en oma hebben die van hun zoon bewaard en wij merkten dat hij het geweldig vond om mee te spelen als hij bij hun in de box lag. Hij rammelde er vrolijk op los. Ben online op zoek gegaan en vond deze superleuke site. Ben fantastisch geholpen door Vera! Later bleek het pakketje door de brievenbus te passen en dat scheelde in de verzendkosten. Dit heeft zij meteen verrekend. Geweldig toch dat ze zo meedenkt, dat noem ik nou service!

Lizzy Wessels
03-01-2018


Wat een super leuke winkel! Uitgebreide collectie en persoonlijke aandacht. Houten speelgoed krijgt een tweede leven. Past helemaal in onze visie van duurzaamheid.

Onze dochter is helemaal blij met de houten kassa en het snijfruit! Wij komen terug!

Sharon Teeuwen
14-08-2017


Beste Vera,

Dank voor onze bestelling!! Kleinkids zullen er blij mee zijn. Verder wil ik even kwijt onder de indruk te zijn van de website, De keurige verpakking, De attente bijgevoegde kaart en de mail betreffende de bestelling.
TOP!!?????

Gonny Mulders.
02-08-2017

 Deze keer niet iets voor mijn Gastouderopvang besteld, maar voor de kraammand die ik gemaakt heb voor een hele goede vriendin van mij.

 Ik had hierover al contact gehad met Vera en een dag na mijn bestelling had ik de spulletjes al in huis! Ingepakt en wel!

Wat een super service! En wat een fantastisch initiatief!
Een van mijn favoriete adresjes als ik iets nodig heb voor mijn opvang of als cadeautje! 

 Maartje Vos

11-08-2017


Bij de Grote Wolf krijg je service met een lach. Je vindt er houten kwaliteitsspeelgoed dat weliswaar is gebruikt, maar zeker nog heel lang mee kan. Bovendien hebben ze een fysieke winkel waar je (op afspraak) prima rond kan neuzen. Zeker weten dat je er wat leuks vindt. Ik kom graag nog eens terug.

Erik van der Maal
26-07-2017

Van een stoffige zolder naar een warm plekje bij Vera in de winkel. Het oude speelgoed van mijn zus en mij heb ik gisteren verkocht aan de Grote Wolf. De herinneringen van vroeger zijn onbetaalbaar en Vera luistert ernaar en laat ze bijzonder zijn. Het beste wat wij met het oude speelgoed konden doen! Oude herinneringen worden nieuwe herinneringen. Vera zorgt ervoor dat iedereen gelukkig is met de verkoop.

Vera ontzettend bedankt!
Jetske van der Linden
08-08-2017

Facebook: