Facebook

Privacy Verklaring

Privacy Verklaring De Grote Wolf

Versie: 30-03-2018

 

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

 

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van De Grote Wolf. U dient zich ervan bewust te zijn dat De Grote Wolf niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen.

Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

 

De Grote Wolf respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Algemene informatie

Contactgegevens

De Grote Wolf

V.H.P. Wolf- de Groot

Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven (verzend en retour adres)

info@degrotewolf.com

+31 628995345

KVK nummer: 66075041

BTW nummer op aanvraag

 

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

De Grote Wolf verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– IP-adres

– Locatiegegevens

– Gegevens over uw activiteiten op onze website

– Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

– Internetbrowser en apparaat type

– Bankrekeningnummer

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@degrotewolf.com, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

De Grote Wolf verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van uw betaling

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– Om goederen en diensten bij u af te leveren

 

Nieuwsbrief

Wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief zal uw naam en mailadres worden opgeslagen bij Mailchimp, zodat u de nieuwsbrief kunt ontvangen. Uw mailadres zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Bestelling

Wanneer u een bestelling plaatst worden uw gegevens opgeslagen in WooCommerce om uw bestelling te kunnen verwerken. Uw betaalgegevens worden opgeslagen en verwerkt via Molly, zodat de betaling kan worden verwerkt.

Wanneer u het pakket laat versturen, zullen uw adresgegevens worden doorgegeven aan MyParcel (PostNL) om uw bestelling te kunnen versturen.

 

Contact

Mocht u persoonlijk contact met ons opnemen, via Facebook, Whatsapp, een contactformulier, per mail of telefoon, dan zullen wij uw contactgegevens alleen gebruiken om verzoeken te beantwoorden. Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden.

Geautomatiseerde besluitvorming

De Grote Wolf neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van De Grote Wolf) tussen zit. De Grote Wolf deelt informatie met webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Hieronder valt o.a. het verstuursysteem MyParcel, Google Analytics en SocialMedia Analytics zoals Facebook. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden.

Overzicht van applicaties:

  • MyParcel: Onderdeel van PostNL om uw bestelling te kunnen verzenden.
  • Mollie: Om uw betaling van de bestelling te verwerken.
  • Google Analytics: Om anonieme gegevens op te slaan om zo activiteiten naar, op en van de website inzichtelijk te kunnen maken. Zoals bijvoorbeeld de paginaweergaven.
  • MailChimp: Om u de nieuwsbrief te versturen.

 

Gegevens aan derde land

Hier vindt u een overzicht van de locaties van de servers van de verschillende applicaties:

  • De website: Nederland
  • MyParcel: Nederland
  • Mollie: Nederland
  • Google Analytics: VS
  • MailChimp: VS

De VS heeft geen onafhankelijke privacy toezichthouder zoals in Nederland.

Delen van persoonsgegevens met derden

De Grote Wolf verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. De Grote Wolf blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van WebGuide ICT of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

 

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc (‘Google’).

 

Google Analytics maakt gebruik van “cookies”, dit zijn tekstbestanden die zijn opgeslagen op uw computer en die het mogelijk maken het gebruik van de website te analyseren. De door cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van deze website (met inbegrip van uw IP-adres, waarbij vanwege hun anonimiteit met behulp van “anonymizeIp ()” de laatste 8 tekens niet worden overgebracht naar Google Analytics) wordt overgedragen aan een server van Google in de VS en daar opgeslagen. Google gebruikt deze informatie om uw gebruik van de website te evalueren, om website-exploitanten te rapporteren over de website-activiteiten en om verdere met website- en internetgebruik gerelateerde diensten aan te bieden. Indien nodig zal Google deze informatie aan derden doorgeven, als dit wettelijk vereist is of als derden de informatie in opdracht van Google verwerken. Google zal uw IP-adres in geen geval combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

 

U kunt het installeren van cookies voorkomen door de juiste instellingen in uw browser te selecteren, maar wij wijzen erop dat u in dat geval niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten.

 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor is beschreven. Als u niet wilt dat informatie aan Google Analytics wordt doorgegeven, kunt u via deze site (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/index.html?hl=nl) een deactiverings-add-on downloaden.

Facebook

We gebruiken op onze website Website Custom Audiences van het sociale netwerk Facebook. Wanneer u onze site bezoekt, maken de Remarketing-tags een directe verbinding tussen uw browser en de Facebook-server. Facebook wordt op de hoogte gesteld dat u onze site heeft bezocht met uw IP-adres. Dit stelt Facebook in staat om het bezoek van onze site te associëren met uw gebruikersaccount. We kunnen deze informatie gebruiken om Facebook-advertenties weer te geven. Voor meer informatie over hoe Facebook uw privacy verzamelt, gebruikt en beschermt, zie het Facebook privacy beleid op www.facebook.com/privacy/explanation. Als u het gebruik van Facebook Custom Audiences wilt uitzetten, kunt u dit doen op https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences.

Vertrouwen dankzij een hoge veiligheidsstandaard

Bij gegevensoverdracht gebruiken wij het zogenaamde SSL-veiligheidssysteem (Secure Socket Layer) in verbinding met een 128-Bit-versleuteling. Deze techniek biedt de hoogste veiligheid en wordt daarom bijvoorbeeld ook door banken gebruikt voor gegevensbeveiliging tijdens online bankieren. Alle door ons aangeboden betalingswijzen zijn door de bovengenoemde standaard uitgebreid beveiligd. Dat uw gegevens versleuteld verzonden worden ziet u aan het symbool van een sleutel of gesloten slot in de statusbalk van uw browser.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Niet verstrekken van gegevens

Wanneer u geen gegevens wenst achter te laten, kunnen wij uw bestelling/verzoek niet verwerken.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Hierbij ziet u een overzicht van de duur van opslag van uw gegevens:

  • Na uitschrijven nieuwsbrief: Uw mailadres zal uit de mailinglijst worden gehaald en verwijderd.
  • Na een bestelling: Uw gegevens zullen na 5 jaar worden verwijderd uit WooCommerce.
  • Na contact via Facebook:
  • Na contact via Whatsapp: Uw gegevens worden na 2 jaar verwijderd.
  • Na contact via contactformulier: Uw gegevens worden na 2 jaar verwijderd.
  • Na contact via mail: Uw gegevens worden na 2 jaar verwijderd.
  • Na contact via telefoon: Uw gegevens worden na 2 jaar verwijderd.

Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door De Grote Wolf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@degrotewolf.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. De Grote Wolf wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wanneer u een klacht heeft over de omgang met uw contactgegevens heeft u het recht om contact op te nemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

De Grote Wolf neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@degrotewolf.com

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:

De Grote Wolf

V.H.P. Wolf- de Groot

Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven

info@degrotewolf.com

+31 628995345