Facebook
Circulair
Doneren
Houten Speelgoeddokter
Natuurlijk houten speelgoed

Natuurlijk houten speelgoed 
 
Kinderen spelen graag, vooral met hun handjes en eigen fantasie. Houten speelgoed leent zich daar uitstekend voor. Het is oersterk en kan prima tegen een stootje. De grote afwisseling in vormen, maten en mogelijkheden draagt bij aan de ontwikkeling van zowel de fijne als grove motoriek. De simpele en toch prachtige ontwerpen doen bovendien een beroep op de verbeeldingskracht van kinderen, ze kunnen er alle kanten mee op. Het maakt ze creatief en nodigt vaak uit tot samenspel. Urenlang! Ze worden nieuwsgierig, krijgen zelfvertrouwen en worden emotioneel sterker. Ze leren wat hun eigen mogelijkheden en kwaliteiten zijn. Basisvoorwaarden voor hun sociaal- emotionele ontwikkeling. En zeker niet onbelangrijk, houten speelgoed is bijzonder duurzaam. 
 
De Grote Wolf – Houten Speelgoed heeft een uitgebreid en wisselend assortiment met betaalbaar kwaliteitsspeelgoed. Nieuw, tweedehands, vintage, refurbished en handgemaakt houten speelgoed.  

De Grote Wolf biedt een uniek assortiment aan met als basis duurzaamheid, veiligheid en uren speelplezier voor de kindjes.