Facebook

Gratis duurzaam welkomstcadeau

 

Proficiat, je bent zwanger! Een super bijzondere periode breekt aan. Om je kindje welkom te heten op deze wereld krijgt je baby namens De Grote Wolf zijn/ haar allereerste gratis duurzame cadeautje.

Iedere (toekomstige) moeder wil natuurlijk alleen maar het allerbeste voor haar kindje. De babyspeelgoed wereld is een ware jungle waarbij De Grote Wolf je graag wil helpen om naar huis te gaan met veilig speelgoed, zonder schadelijke stoffen en voor een betaalbare prijs. Wij kijken graag met je mee in welke speelfase of ontwikkeling je kindje zit. Bij De Grote Wolf gaan we verder, we zijn namelijk niet zomaar een speelgoedwinkel waarbij je alleen maar mag kijken. Bij De Grote Wolf kan je kindje zelf voelen, proberen en ontdekken met het oerdegelijke speelgoed. Op deze manier mag je kroost zelf ervaren waar hij/zij behoefte aan heeft.

Wij nodigen alle kersverse duurzame (groot)ouders graag uit om het presentje op te halen en kennis te maken met De Grote Wolf.
Neem je een geboortekaartje voor ons mee? Deze hangen we graag in de winkel.

De Grote Wolf – Houten Speelgoed is onderdeel van de Hippe Woensel Westside Stores.
Bezoek onze houten speelgoedwinkel op Edisonstraat 15 te Eindhoven of shop lekker online.

 

[et_social_follow icon_style="simple" icon_shape="rounded" icons_location="left" col_number="auto" counts="true" counts_num="0" outer_color="dark" network_names="true"]