Geef een duurzaam cadeau van
De Grote Wolf

[[[["field13","equal_to","Houten cadeaubon"]],[["show_fields","field14"]],"and"],[[["field13","equal_to","Papieren cadeaubon"]],[["show_fields","field4"]],"and"],[[["field17","equal_to","Ik wil de cadeaubon op afspraak afhalen (werkdagen zijn do, vr & za)"]],[["show_fields","field20"]],"and"],[[["field17","equal_to","Ik wil de cadeaubon laten opsturen (verzendkosten zijn voor eigen rekening)"]],[["show_fields","field11,field18,field8,field10,field12"]],"and"]]
1
Soort cadeaubonLet op: alleen de papieren cadeaubon is online te gebruiken. De houten cadeaubon is alleen in te wisselen in de shop.
Jouw naam
Telefoonnummer
Naam van ontvanger
Bedrag €Vanaf €10,-
Bedrag
Waar mag de bon naar toe gestuurd worden?
Naam geadresseerde
Straatnaam en huisnummer
Postcodebv. 1234AC
Woonplaats
Wanneer zou je de cadeaubon af willen halen?Geef meerdere opties om snel tot een afspraak te kunnen komen.
Previous
Next

Geef een duurzaam en origineel houten cadeau!

Wie wordt er nou niet vrolijk van een mooi duurzaam cadeau. Al ons houten speelgoed is zo goed als nieuw en van mooie kwaliteit. Erg leuk om als kraamcadeau of verjaardagscadeau te geven. De keuze is reuze voor zowel jongens als meisjes.

We hebben voor elk wat wils, jong en oud, baby, peuter, dreumes en kleuter. Naast het grote aanbod van tweedehands houten speelgoed hebben we ook vintage en houten outlet speelgoed staan, nieuw in doos. De houten cadeaubon moet bij de winkel ingewisseld worden, daarom een dubbel duurzaam cadeau. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar met de volgende bedragen €10,00 – €15,00 – €20,00.

Als je de cadeaubon online wilt inleveren krijg je een papierencadeaubon met een persoonlijke code opgestuurd.

De cadeaubon wordt feestelijk en met veel liefde ingepakt!