Facebook

Elke bestelling bij De Grote Wolf blijf ik bijzonder vinden. Het speelgoed dat bij mij staat heeft een verleden en krijgt weer een nieuwe toekomst. Zo ook het vintage poppenbed dat een tijdje geleden online werd besteld. Het grote vintage poppenbed heeft jaren bij iemand op zolder gestaan en stond stof te happen, via mijn moeder werd het aan mij gedoneerd om er weer iemand anders blij mee te maken. 

Ik kreeg van de ontvanger van het bed de onderstaande mail:

“Hallo Vera je ledikantje is in gebruik bij ‘n demente mevrouw 

waar we  Mantelzorgen. Ze geniet van ‘n grote babypop en 
het leek ons beter deze in ‘n bedje te stoppen. 
Nu is de kans dat ze in slaap valt met haar Pop in bed kleiner. 
Ze had laatst een poppenhandje in haar gezicht staan na 
een nacht hierop gelegen te hebben.
 
Nu is het pop in bed en dan gaat ze zelf.
 
Ze was er zo blij mee! 

 
Vriendelijke groet,
Marian&Bart Dekker”

Volgens mij is deze missie geslaagd!
Liefs, Vera