Facebook

Algemene Voorwaarden & Privacy Verklaring

Artikel 1 – Identiteit van de ondernemer

De Grote Wolf
V.H.P. Wolf- de Groot
Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven (verzend en Retour adres)

info@degrotewolf.com
+31 628995345

KVK nummer: 66075041
BTW nummer op aanvraag

De Grote Wolf is een webwinkel waar uitsluitend via de website besteld kan worden. De bestelling zal na betaling thuis bezorgd worden. Mijn werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag van 10:00-17:00 uur.

Artikel  2. Toepasselijkheid

2.1    De algemene voorwaarden gelden voor alle producten die u op www.degrotewolf.com aantreft.

2.2    Bij een bestelling gaat u akkoord met de voorwaarden van De Grote Wolf.

2.3    De Grote Wolf is niet aansprakelijk voor eventuele (tussentijdse) prijswijzigingen. Eventuele typefouten in het systeem staan niet garant voor levering van producten.

Artikel 3. Totstandkoming (en beëindiging) van de overeenkomst

3.1    Een overeenkomst met De Grote Wolf komt tot stand op het moment dat een orderbevestiging per e-mail is verzonden naar het door de klant opgegeven e-mailadres. Het is hierbij niet van belang of de order via de website is besteld.

3.2    De klant kan zijn bestelling ontbinden, dit moet binnen 24 uur na plaatsingsdatum, d.m.v. een e-mail te sturen naar info@degrotewolf.com 

3.3    Het product mag tot maximaal 14 dagen na aankoop (=factuurdatum) worden geretourneerd indien verpakking en product in originele staat en niet beschadigd zijn. Het risico en de kosten van retourzending zijn voor de klant.

Artikel 4. Prijzen, producten, aanbiedingen

4.1    Alle prijzen op www.degrotewolf.com zijn in euro’s en inclusief BTW.

4.2    Producten (en speciale aanbiedingen) zijn leverbaar (geldig) zolang de voorraad strekt.

4.3    Producten blijven eigendom van De Grote Wolf tot ontvangst van betaling van datzelfde product.

4.4    De voorraad bestaat uit tweedehands producten, dit houdt in dat we na verkoop van een artikel het product niet meer op voorraad hebben.

4.5    Alle producten zijn in goede staat, schoongemaakt en getest. Als dit niet het geval is wordt dit in de omschrijving aangegeven.

4.6    Bij alle producten staat een zo duidelijk mogelijke omschrijving en advies over de leeftijd, echter blijft de ouder altijd verantwoordelijk of het speelgoed geschikt is voor het kind. Het blijft ten alle tijden een advies vanuit onze kant.

Artikel 5. Betaling en verzendkosten

5.1    Bij bestellingen via www.degrotewolf.com kunnen via Ideal, Bancontact en PayPal betaald.

5.2    Verzendkosten zijn voor rekening klant, deze zijn:

Bezorging door PostNL in Nederland: € 6,95 per pakket (max 30 kilo – afmeting 100x70x50)

Bezorging door PostNL naar België, kosten vanaf 10,60 EURO (max 30 kilo) Max afmetingen pakket 100x70x50 – als het pakket groter is gelden afwijkende bedragen.

De kosten van een verzending naar het buitenland zijn afhankelijk van de voorwaarden van PostNL.

Artikel 6. Levering en leveringstijd

6.1    Mijn werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag. Bestellingen worden na ontvangst van betaling op maandag, donderdag of vrijdag verstuurd. 

6.2    Vanaf het moment dat de bestelling is afgeleverd bij het afgiftepunt van PostNL blijft De Grote Wolf verantwoordelijkheid totdat het pakket is aangekomen bij de ontvanger. Indien u uw bestelling verzekerd wilt versturen kunt u dit tijdens uw bestelling aangeven. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. Het risico van beschadiging en/of vermissing tijdens het verzenden van producten ligt bij de ondernemer. 

Artikel 7. Retourneren & Herroepingsrecht

7.1   Indien het product niet voldoet aan de verwachting, dient u ons dit binnen 14 werkdagen na ontvangst schriftelijk te laten weten. U kunt gebruik maken van het herroepingsrecht of in overleg proberen we een goede oplossing te vinden in de vorm van een korting of een vervangend product.

7.2    Herroepingsrecht, consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Na annulering heeft u 14 dagen de tijd om het product ongebruikt en onbeschadigd te retourneren. Als u de bestelling althans in zijn geheel terugstuurt ontvangt U het gehele aankoopbedrag inclusief de retourzendingkosten, exclusief de in rekening gebrachte verzendkosten retour.  Als u een deel van de bestelling retour stuurt ontvangt u het aankoopbedrag, exclusief de in rekening gebrachte verzendkosten retour, en zijn is retourzendingskosten voor eigen rekening. De terugbetaling is binnen 14 dagen na aanmelding, de betaling wordt op de bankrekening gestort waarvan wij uw betaling hebben ontvangen om eventuele fraude te voorkomen. 

7.3    Het risico en de kosten van de retourzending zijn voor de klant.

7.4  U dient het product goed verpakt te retourneren. Wij adviseren het retour via de pakketdienst van Post NL te sturen. U kun al vanaf €6,50 online een pakketzegel kopen en indien gewenst maken wij een pakketzegel voor u aan.

7.5  Om gebruik gebruik te maken van het Herroepingsrecht (artikel 7.2)  kunt u hier het formulier downloaden of contact opnemen via info@degrotewolf.com . 

 

Artikel 8. Ruilen en/of terug kopen van producten

8.1   Het ruilen/ en of terug kopen van producten is een service die De Grote Wolf aanbied. De aangeboden producten dienen compleet, schoon en er netjes uit te zien. Dit is een kwaliteitseis die De Grote Wolf stelt.

8.2   Ten alle tijden bepaald De Grote Wolf of de producten worden geruild of worden terug gekocht.

8.2   Het kopen van een product bij De Grote Wolf biedt geen garantie dat het product op een later tijdstip geruild of terug gekocht gaat worden.

Artikel 9. Aansprakelijkheid

9.1    Wij verlenen op tweedehandse producten geen garantie. We proberen een goede oplossing te vinden in de vorm van een korting of een vervangend product.

9.2    De Grote Wolf is nooit verplicht tot betaling van schadevergoeding (in welke vorm dan ook) aan de klant.

9.3    Als De Grote Wolf om welke reden dan ook wel enige schade moet vergoeden, zal deze nooit hoger uitvallen dan het bedrag gelijk aan de factuurwaarde met betrekking tot het product.

Artikel 10. Privacy Beleid

10.1    De Grote Wolf respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De Grote Wolf zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.